SECOND HOUSE - Grup Inmobiliari

esca
93 252 20 00

Empresa

Second House

Second House empresa immobiliària fundada l’any 1994, inicia la seva activitat amb la gestió i intermediació d’habitatges, centrada en cases exclusives i pisos de luxe, situades a les àrees residencials dels voltants de la ciutat de Barcelona.

Des de llavors, hem anat creixent i ampliant les nostres línies de negoci, sempre atents al mercat, i adaptant-nos en cada moment a les necessitats i demandes del client més exigent. Per això avui, més de la intermediació d’habitatges de luxe, som especialistes en la compra, rehabilitació i venda d’edificis residencials a Barcelona i en la promoció d’obra nova.

A Second House creiem en el que fem. Potser per això hem aconseguit tenir tants clients satisfets. Els nostres distintius productes i serveis de venda a Barcelona, ja siguin edificis, cases exclusives o pisos de luxe, altament valorats pels qui ens coneixen, són mostra del nostre alt nivell de compromís i professionalitat. Els nostres productes, siguin destinats a la inversió o al client final sempre mantenen una excel · lent relació preu / qualitat.

Compradors o inversors d’una banda, venedors particulars o promotors per altra, amb tots els nostres clients hem aconseguit establir una propera relació de confiança.

Equip

Des dels inicis de Second House, Elena Hernández de Cabanyes, lidera un expert equip de professionals en el sector immobiliari que ofereixen el millor de la seva experiència, una selecta atenció al client i una total dedicació a la captació i venda dels més exclusius immobles de Barcelona.

  • Elena Hernández de Cabanyes (Directora General).
  • Javier Castañeda (Director Adquisició Edificis).
  • Laura Álvarez (Dtora. Financiera / Controller).
  • Ana Sabater (Directora Departament Jurídic).
  • Albert Fuster (Dpt.Adquisició Edificis).
  • Aleyda Bosch (Dpt. Venda Edificis).
  • Lourdes Segalà (Dpto. Publicidad, Marketing).
  • Sandra Grau (Dpt. Administració).
  • Gabriela Estévez (Dpt. Administració).
  • Jordi Brascó (Asesor tècnic).

Responsabilitat Social de l’Empresa (RSE)

Treballem per ser una empresa respectuosa amb el medi ambient i amb el nostre entorn social. Per això, des Second House, assumim un compromís continuat per dur a terme un desenvolupament social i ambiental sostenible, guiant-nos per uns valors d’empresa basats en el respecte, l’honestedat, la responsabilitat i la professionalitat.

Som conscients de la importància de la implantació d’estratègies mediambientals respectuoses i des de fa anys tenim el nostre propi programa de minimització de residus, de reciclatge i d’estalvi energètic que amb el temps anem millorant.

Sabem que cada lloc de treball genera residus i despeses energètiques per això busquem la manera de reduir aquests impactes vinculant l’equip humà que compon Second House per crear un entorn saludable.

En els nostres llocs de treball apliquem com a concepte bàsic les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar. A les nostres obres també treballem amb criteris basats en la rehabilitació sostenible i per això estem en constant aprenentatge amb cursos formatius per poder conèixer i aplicar les mesures que estan al nostre abast.

Des de  Second House,  empresa dedicada a compra, rehabilitació i venda d’habitatges i edificis a Barcelona, promovem internament, accions socials per a la col · laboració amb diferents fundacions i organitzacions no governamentals del nostre entorn més proper. Som conscients que una bona política de RSE ha de començar en la mateixa empresa, per això dins de Second House donem suport i col · laborem amb la Fundación Soñar Despierto.

Creiem que una organització ha de tenir la capacitat de crear valor i generar fons per ella mateixa i així, poder crear valor per a la societat.